Maris B.V.

Front end / full stack developer (HBO/WO niveau) 0.8 - 1 FTE

Wil je werken in een internationale omgeving met technisch uitdagende projecten en een grote ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid, dan heeft MARIS de ideale baan! MARIS zoekt een ervaren front end developer op HBO/WO niveau om ons team voor de lange termijn te versterken en te verbreden.

MARIS

Mariene Informatie Service (MARIS) heeft zich sinds oprichting in 1996 ontwikkeld tot een allround expert in web development met specifieke expertise op het gebied van mariene data en het standaardiseren en beschikbaar maken daarvan. We zijn naast het mariene data domein actief in vele markten van toerisme tot de gas en olie branche. Er heerst bij MARIS een ontspannen en professionele werksfeer. Door de uitstekende werkomstandigheden is het personeelsverloop bij MARIS uiterst laag. Bekijk voor een idee van onze projecten en het portfolio van MARIS onze website https://www.maris.nl.

Wat ga je doen?

Je werkt in een klein multidisciplinair team in een informele omgeving. Het werkterrein is breed: jouw taak is het ontwerpen, ontwikkelen, testen en opleveren van heldere softwareoplossingen. MARIS ontwikkelt responsive websites, webservices, databases, apps, online kaartapplicaties en complete informatie systemen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, ontplooiing van nieuwe kennis/interesses en zelfstandigheid in de uitvoering.

Je zult de software voornamelijk ontwikkelen in de talen PHP en Javascript. Databases zijn de basis van ons werk en staan in SQL Server, MySQL en Elasticsearch. Voor de online kaartapplicaties wordt gebruik gemaakt van, Geoserver en OpenLayers. MARIS is ook actief in het maken van hybride Apps voor wandelroutes en citizen science. Voor websites met een CMS gebruikt MARIS Drupal.

Functie-eisen

 • Een afgeronde Bachelor of Master op gebied van informatica, computer science, software engineering of vergelijkbaar;
 • Kennis van verschillende programmeertalen en frameworks: PHP, Javascript, SQL, .Net omgeving;
 • Kennis van Typescript, Python, Symfony, Angular 2+, gebruik van GIT, is een pre;
 • Leergierig, nieuwsgierig en een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen;
 • Goede analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Het is niet nodig om kennis te hebben van het specifieke toepassingsgebied (mariene data) van onze software. Wel zoeken we iemand die passende ervaring heeft als software developer.

We kijken niet alleen naar je technische vaardigheden, want we vinden je persoonlijke competenties net zo belangrijk. Als je niet aan alle functie eisen voldoet nodigen we je dus toch graag uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekend salaris +8% vakantiegeld
 • Winstdeling
 • 30 Vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Goede pensioenregeling via ABP
 • Mogelijkheid tot leaseauto of reiskostenvergoeding
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact op en stuur je CV! We zijn altijd beschikbaar voor een oriënterend gesprek. Heb je nog vragen neem dan contact op met Peter Thijsse – peter@maris.nl Tel: 070-3004710

Acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.